072-5128030 Noord-Holland - Utrecht & Zuid-Holland 06-44248260 contact@osteomedica.nl

OSTEOMEDICA OSTEOPATHIE

met osteopathie eindelijk herstellen van je klachten
ONLINE AFSPRAAK MAKEN

OsteoMedica Osteopathie

Bij OsteoMedica osteopathie kunt u terecht voor uiteenlopende gezondheidsproblemen. Wij hebben osteopathie praktijken op diverse locaties in Nederland en bestaan al sinds 2004. Doordat de osteopaten van OsteoMedica allemaal naast de opleiding tot osteopaat, de opleiding tot fysiotherapeut én ook nog een universitaire opleiding afgerond hebben bent u bij OsteoMedica aan een vertrouwd adres. 

Onze praktijken en osteopaten zijn aangesloten bij het NRO (Nederlands Register voor Osteopathie) en lid van de NVO (Nederlandse Vereniging voor Osteopathie). Dit betekent dat als u voor vergoeding bij uw zorgverzekeraar in aanmerking komt, wij aan alle eisen daarvoor voldoen.

 

Vooral mensen met klachten ‘zonder’ oorzaak of waarbij spontaan herstel uitblijft, hebben baat bij osteopathie. 

Hoofdpijn

Nekklachten

Rugklachten

Buikklachten

Onze recente artikelen over Osteopathie

Wat kun je zelf en wat doen wij!

Rugklachten, de osteopaat net even anders!

Rugklachten, de osteopaat net even anders!

Rugklachten zijn de meest voorkomende klachten bij ons in de Osteopathie praktijk. De meeste mensen hebben eigenlijk geen duidelijk idee waarom de rugklachten er zijn. Natuurlijk probeert iedereen een oorzaak te vinden, een bepaalde beweging, het bed, stress, te veel...

lees verder
Klachten door Overbelasting!

Klachten door Overbelasting!

Elke dag worden we op verschillende manieren belast door stress. Stress als gevolg van een relatiecrisis of door te veel werk op je bureau kennen we allemaal wel. De term stress wordt ook gebruikt voor andere zaken die je lichaam belasten. Bijvoorbeeld een koude of...

lees verder

Peter-Johan Dillo

Peter-Johan Dillo (1970) vader van twee kinderen, werkt sinds 2004 als Osteopaat bij OsteoMedica. Naast de osteopatische verrichtingen in de dagelijkse praktijk is hij al jaren fanatiek triathleet. Door de sport achtergrond is hij eigenlijk altijd geinteresserd geweest in het menselijk lichaam. Zijn expertise ligt vooral op het herstellen van de bewegingsmogelijkheid van mensen van alle leeftijden. “Het mooie van ons beroep is dat we mensen helpen van een paar weken oud tot dik in de 90 jaar”. Peter-Johan is werkzaam in de osteopathiepraktijken in Alkmaar, Heerhugowaard en Schagen.

Thomas Pfaff

Thomas (1967) vader van dochter Ella, bedacht al tijdens zijn studie osteopathie de naam OsteoMedica. Osteo als deel van osteopathie en Medica om de relatie met de medische wereld te benadrukken. Thomas is de man binnen OsteoMedica die voor de wetenschappelijke benadering van ons vak zorgt. In zijn vrije tijd is Thomas erg geinteresseert in de oosterse beweegkunsten. Japan is daarbij favoriet. Thomas is werkzaam in de osteopathie praktijken in Leiden, Nieuwegein en Den Haag.

Ervaringen van onze patiënten

Vroeger ging ik zo’n twee keer per jaar door m’n rug. Liep dan vervolgens een week of drie met klachten. Uitleg waarom en de behandelingen bij Peter, maakt dat dit nu nog minder dan eens per jaar is. Als het weer eens zo ver is maak ik altijd snel een afspraak, zodat ik snel weer verder kan. Zonder pijn!
Walter, 42

Ik had chronische hoofdpijn, buikpijn en lage rugpijn. Hiervoor ben ik bij diverse therapeuten geweest. Ook bij de Allant Vrouw in Zeist. Al na mijn 1ste behandeling is mijn is hoofdpijn aardig vermindert. Ik ben blij dat ik hier terecht ben gekomen. Ze stellen je op je gemak en  ze blijven doorzoeken waarom, waar en wat de pijn veroorzaakt.

Shirley, 27

De huisarts zei steeds; “U moet ook wel een beetje rekening houden met uw leeftijd” Maar gelukkig kreeg ik een tip van m’n buurvrouw. Nu 6 maanden na mijn val op de knie, eindelijk weer lekker pijn vrij wandelen.

Mevr. Dijkstra, 64

Volg OsteoMedica Osteopathie op Facebook

Wil je niets missen van alle informatie, tips en oefeningen die we delen, like dan onze Facebook pagina!