072-5128030 Noord-Holland - Utrecht & Zuid-Holland 06-44248260 contact@osteomedica.nl

Eindelijk zonder klachten verder

Lichamelijke klachten aanpakken bij de bron!
Klik & Plan online een afspraak

OsteoMedica Osteopathie

Den Haag

Zonder pijn en beperkingen

gewoon weer alledaagse dingen doen!

 

 

N

Terugkerend lichamelijke klachten

Zonder duidelijk medische verklaarbare oorzaak?

N

Chronische pijn

Te weinig resultaat bij eerdere ingestelde therapieen?

N

Arbeidsgerelateerde klachten

Waardoor je niet meer optimaal functioneert?

N

Te vaak hinder in de privé-sfeer?

Zoals bij sporten, hobby’s of sociale activiteiten? 

Plan een afspraak, want OsteoMedica Osteopathie biedt je een effectief alternatief!

30+ jaar ervaring

Na opleiding fysiotherapie ben ik in 1996 begonnen met Bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Afgestudeerd, in 2002 begonnen aan de International Academy of Osteopathy en sinds 2006 full-time osteopaat.

Geheel aanvullend

Na mijn studie aan de VU Amsterdam deed ik effectonderzoek naar behandelstrategieën bij chronische pijn en maakte k deel uit van het pijnteam in het RCA Centrum voor Reumatologie & Revalidatie in Amsterdam

+4000 patienten

Zoals met alles, ervaring telt! In de afgelopen 16  jaar heb ik in de osteopathie praktijken van OsteoMedica ruim 4000 patiënten gericht op pad verder kunnen helpen. Daarvan waren ruim 1100 ouders met klachten bij babies of peuters.

Thomas M. Pfaff, praktijkhouder Den Haag

 

 “In de meer dan 30 jaren dat ik al als fysiotherapeut en osteopaat met patiënten werk, heb ik in toenemende mate kunnen vaststellen dat sommige fysieke klachten pas echt geheeld kunnen worden als er tijdens de behandeling ook aandacht besteed wordt aan de zielscomponent van een dieper onderliggende pijn. Deze pijn heb ik door de jaren heen leren herkennen als zogenaamde ‘zielenpijn’. Wat daarbij meestal naar voren komt is de grote tegenstelling in de ziele kwaliteiten waarmee je als kind op aarde kwam en de totaal andere wereld waarin je terecht gekomen bent. Dit werd bij voorbeeld zichtbaar aan de angst in de ogen van zogenaamde huilbaby’s, waarvan ik er in de loop van vele jaren honderden in grote dankbaarheid, afdoende heb mogen behandelen.

In onze eerste levensjaren doen zich niet zelden zielsmatige behoeften voor, die niet onderkend en noch begrepen en daardoor onbeantwoord bleven.  Dit gemis blijkt vaak ten grondslag te liggen aan de toen al opgelopen ‘zielepijn’ die nu nog steeds aanleiding kan geven tot veel medisch niet te verklaren onduidelijke lichamelijke pijnklachten, en ook aan tal van minder voor de hand liggende klachten, zoals o.a. lage immuniteit, te weinig energie, gebrek aan vertrouwen of min of meer steeds weer optredende angsten.”

Hierin nu heb ik ruimschoots kennis en ervaring opgedaan en help je met alle liefde verder,

Thomas M. Pfaff

OsteoMedica Osteopathie iets voor mij?

Van jong volwassenen tot oudere jongeren, van goede amateurs tot topsporters en ouders met hun kinderen komen voor onze concreet oplossingsgerichte benadering.

De praktijken van OsteoMedica Gezondheidszorg zijn aangesloten bij het Ned. Register voor Osteopathie (NRO) en bij de Ned. Vereniging voor Osteopathie (VO). Dat betekent dat als u voor vergoeding in aanmerking komt, wij aan alle voorwaarden voldoen.

Eenvoudig een afspraak

Omdat we als praktijk goed bereikbaar willen zijn, kunt u bij ons zowel telefonisch als online een afspraak maken. Afhankelijk van uw eigen mogelijkheden kunt u meestal snel bij ons terecht.

Snel & Volledig

De klachten waar u voor komt hebben natuurlijk de hoogste prioriteit. Maar werken ook vanuit de visie dat er vaak een oorzaak achter de oorzaak van klachten is en kijken verder dan alleen de symptomen.

Duurzaam

Door zowel oplossingsgericht, alswel uw klachten vanuit een holistische mensvisie te benaderen bereiken we een duurzamer resultaat dan bij veel andere behandelmethoden.

Praktijkadres:

Tel: 06-44248260

  • Den Haag Valeriusstraat 65

Pfaff Osteopathie Den Haag is gevestigd op een Top-lokatie in het Stadhoudersplantsoen ! In het Valerius Medical Centre van huisarts Ivana Fain op steenworp afstand van Den Haag Centrum, Kijkduin, maar ook vanuit de richting Wassenaar en Voorburg goed aan te rijden.

Maak zelf online een afspraak!

Sinds kort kan je bij de OsteoMedica praktijken zelf een afspraak inboeken. Handig. Je kunt dat doen wanneer het je uit komt. ‘s Avonds of in het weekend, geen probleem.

Liever telefonisch contact?

We proberen altijd zo goed mogelijk telefonisch bereikbaar te zijn:

Den Haag: 06-44248260

OsteoMedica Osteopathie helpt U verder!

Osteopathie is een ruim 125 jaar oude manuele geneeswijze, dat met zijn holistische visie en methode een unieke bijdrage levert aan de zorg bij de behandeling van ‘medisch onverklaarde’ klachten.

De meeste voorkomende klachtenzones die ik behandel zijn:

Tarieven 

1e behandeling Osteopathie

Zoek en vind de oorzaak…

De eerste behandeling Osteopathie is eigenlijk voornamelijk een onderzoek. We zullen eerst in kaart brengen wat jouw gezondheidsprobleem is, en waarom dit niet, of niet snel genoeg, verbeterd. Het is de bedoeling dat we  de oorzaak achterhalen om ervoor te zorgen dat wij samen kunnen gaan werken aan de oplossing!

Tarief: €94,=

Behandeling Osteopathie

Werken aan de oplossing…

Wanneer je de eerste behandeling hebt gehad en de oorzaak duidelijk is kunnen we gaan werken aan de oplossing.Ook wanneer je al enige tijd geleden bij OsteoMedica bent geweest kan je direct een behandel afspraak maken. Je dossier is immers nog steeds in de praktijk aanwezig. Een aantal zaken kunnen we sneller doorlopen.

Tarief: €76,-

Osteopathie bij kind

Ontspannen opgroeien…

Baby’s en peuters hebben soms klachten waar je als ouder geen raad mee weet. Overmatig huilen, spugen, voorkeurshouding met of zonder afgeplatte schedel. Hoofdpijn, buikpijn noem maar op. Soms gewoon het idee dat je kind niet lekker in het vel zit. Bij OsteoMedica behandelen we graag kinderen We weten immers zelf hoe belangrijk een kind met een glimlach is!  

Tarief: €76,-

Het eerste consult en de daaropvolgende behandelingen duren 30 tot 45 minuten. Kortere behandeling is alleen in overleg mogelijk. U kunt direct na het consult met uw bankpas of mobiele telefoon pinnen, of contant betaling, mits gepast. 

Contact:

Thomas M. Pfaff, osteopaat

Valeriusstraat 65

2517 HN – DEN HAAG

T: 06 44248260

OSTEOPATHIE-DEN-HAAG.NL

Valeriusstraat 65

2517 HN -DEN HAAG

OSTEOPATHIE-LEIDEN.NL

Kanaalpark 162

2321 JW  – LEIDEN

Annuleringsregeling:

Voor elke behandeling reserveren we tijd. Indien een afspraak onverhoopt afgezegd moet worden, kan dat zonder problemen tot 24 uur van te voren. Indien niet 24 uur voor de betreffende afspraak wordt afgezegd of je jouw afspraak mist, zal de gereserveerde tijd in rekening gebracht worden.