072-5128030 Noord-Holland - Utrecht & Zuid-Holland 06-44248260 contact@osteomedica.nl

OsteoMedica Osteopathie Schagen

Op de Piet Ottstraat 1 binnen de muren van Lijf&Visie bevindt zich de vestiging van OsteoMedica Osteopathie Schagen. Sinds 2006 in Schagen.

Osteopaat Peter-Johan Dillo is hier werkzaam op:

Woensdag van 8:00 tot 18:00

Al bijna 20 jaar helpen we bij OsteoMedica Osteopathie in Alkmaar, Heerhugowaard en Schagen mensen van hun klachten af. Gewrichtsklachten, rugpijn, nekpijn, pijn in arm en of been, hoofdpijn, bursitis, hielspoor, spastische darm, buikpijn etc. Zomaar een kleine greep uit het klachten arsenaal bij ons in de praktijk.

Bij OsteoMedica staat uw verhaal centraal, uw geschiedenis, uw gedachte, uw uitleg helpt ons de oorsprong van uw gezondheidsprobleem te achterhalen. Soms is het lastig. Vaak is het eenvoudig de oorzaak te vinden. Door de kennis over de oorzaak te gebruiken kunnen we samen doelgericht werken naar een duurzame oplossing van uw gezondheidsprobleem.

OsteoMedica Osteopathie Alkmaar is de osteopathiepraktijk van Peter-Johan Dillo. Als osteopaat kijk ik uitgebreider naar uw klachten. Osteopaten zoeken naar de kern van uw probleem. Waarom blijft herstel uit, waarom knapt u niet op?

Samen met u gaan we aan het werk om de oorzaak van het niet herstellen aan te pakken.

De manier om weer snel fit en gezond te zijn!

N

Pijn tussen de schouderbladen

N

Sportblessures

Zoveel verschillende sporten, zoveel verschillende blessures. Vooral als herstel langer duurt dan verwacht kan je bij OsteoMedica in Schagen goed terecht.

N

Hoofdpijn  

N

Klachten bij ouderen

Vaak krijgen ouderen te horen dat de klachten die er zijn komen door de leeftijd. In veel gevallen is dat niet het geval. Vaak zijn de klachten goed te behandelen!

N

Stress gerelateerde lichamelijk klachten

N

Rugklachten

Soms met uitstraling naar de benen soms alleen de rug. Bij OsteoMedica Schagen ben je aan het juiste adres.

Maak zelf online een afspraak!

Sinds kort kan je bij de OsteoMedica praktijken zelf een afspraak inboeken. Handig. Je kunt dat doen wanneer het je uit komt. ‘s Avonds of in het weekend, geen probleem.

Liever telefonisch contact?

We proberen altijd zo goed mogelijk telefonisch bereikbaar te zijn. Voor NoordHolland maken we gebruik van één nummer.

NoordHolland: 072-5128030

Vraag volledig vrijblijvend om informatie: 

11 + 8 =

Praktijk adressen:

Noord-Holland 

  • Schagen Piet Ottstraat 1
  • Alkmaar Oudegracht 287
  • Heerhugowaard Gildestraat 1

 

 

OsteoMedica Schagen

OsteoMedica Heerhugowaard

OsteoMeica Alkmaar

Annuleringsregeling

Voor elke behandeling reserveren we tijd. Indien een afspraak onverhoopt afgezegd moet worden kan dat zonder problemen tot 24 uur van te voren. Indien niet 24 uur voor de betreffende afspraak wordt afgezegd of je jouw afspraak mist, zal de gereserveerde tijd in rekening gebracht worden.