072-5128030 Noord-Holland - Utrecht & Zuid-Holland 06-44248260 contact@osteomedica.nl

OsteoMedica Osteopathie Heerhugowaard

Gildestraat 1 is het praktijkadres van OsteoMedica Heerhugowaard. Op de eerste verdieping (boven bij Makelaarskantoor van het Riet). Al sinds 2005 in Heerhugowaard, en sinds 1 januari 2022 op deze mooie lokatie dicht bij het Station. Osteopaat Peter-Johan Dillo is hier werkzaam op:

Dinsdag van 13:00- 18:00

Vrijdag van 8:00-18:00

Al bijna 20 jaar helpen we bij OsteoMedica Osteopathie in Alkmaar, Heerhugowaard en Schagen mensen van hun klachten af. Gewrichtsklachten, rugpijn, nekpijn, pijn in arm en of been, hoofdpijn, bursitis, hielspoor, spastische darm, buikpijn etc. Zomaar een kleine greep uit het klachten arsenaal bij ons in de praktijk.

Bij OsteoMedica staat uw verhaal centraal, uw geschiedenis, uw gedachte, uw uitleg helpt ons de oorsprong van uw gezondheidsprobleem te achterhalen. Soms is het lastig. Vaak is het eenvoudig de oorzaak te vinden. Door de kennis over de oorzaak te gebruiken kunnen we samen doelgericht werken naar een duurzame oplossing van uw gezondheidsprobleem.

OsteoMedica Osteopathie Alkmaar is de osteopathiepraktijk van Peter-Johan Dillo. Als osteopaat kijk ik uitgebreider naar uw klachten. Osteopaten zoeken naar de kern van uw probleem. Waarom blijft herstel uit, waarom knapt u niet op?

Samen met u gaan we aan het werk om de oorzaak van het niet herstellen aan te pakken.

De manier om weer snel fit en gezond te zijn!

N

Pijn tussen de schouderbladen

N

Sportblessures

Zoveel verschillende sporten, zoveel verschillende blessures. Vooral als herstel langer duurt dan verwacht kan je bij OsteoMedica in Heerhugowaard goed terecht.

N

Hoofdpijn

N

Klachten bij ouderen

Vaak krijgen ouderen te horen dat de klachten die er zijn komen door de leeftijd. In veel gevallen is dat niet het geval. Vaak zijn de klachten goed te behandelen!

N

Stress gerelateerde lichamelijk klachten

 

N

Rugklachten

Soms met uitstraling naar de benen soms alleen de rug. Bij OsteoMedica Heerhugowaard ben je aan het juiste adres.

Maak zelf online een afspraak!

Sinds kort kan je bij de OsteoMedica praktijken zelf een afspraak inboeken. Handig. Je kunt dat doen wanneer het je uit komt. ‘s Avonds of in het weekend, geen probleem.

Liever telefonisch contact?

We proberen altijd zo goed mogelijk telefonisch bereikbaar te zijn:

NoordHolland: 072-5128030

Vraag volledig vrijblijvend om informatie: 

4 + 11 =

Praktijk adressen:

  • Alkmaar Oudegracht 287
  • Heerhugowaard Gildestraat 1
  • Schagen Piet Ottstraat 1

 

 

OsteoMedica Schagen

OsteoMedica Heerhugowaard

OsteoMeica Alkmaar

OsteoMedica Nieuwegein

OsteoMedica Leiden

OsteoMedica DenHaag

Annuleringsregeling:

Voor elke behandeling reserveren we tijd. Indien een afspraak onverhoopt afgezegd moet worden, kan dat zonder problemen tot 24 uur van te voren. Indien niet 24 uur voor de betreffende afspraak wordt afgezegd of je jouw afspraak mist, zal de gereserveerde tijd in rekening gebracht worden.