072-5128030 Noord-Holland - Utrecht & Zuid-Holland 06-44248260 contact@osteomedica.nl

OsteoMedica Osteopathie Alkmaar

Op de Oudegracht 287 binnen de muren van fysiotherapie Oudegracht bevindt zich sinds 2004 de Alkmaarse vestiging van OsteoMedica Osteopathie. Osteopaat Peter-Johan Dillo is hier werkzaam op:

Maandag van 13:00- 20:00

Dinsdag van 8:00-12:00

Donderdag van 8:00-12:00

Parkeren voor de deur in de binnenstad? Bij OsteoMedica Alkmaar geen probleem.

Coronavirus Update 23 februari 20:00u

Met het kabinetsbesluit van dinsdag 23 februari is er voor onze osteopathie praktijken weer een verandering opgetreden ten opzichte van de afgelopen maanden. Heel blij zijn we: ‘we mogen weer open!’ Afspraken die nog stonden ingepland voor 3 maart en verder kunnen dus gewoon doorgang vinden. Afspraken die de afgelopen maanden helaas geannuleerd moesten worden kunnen van af 3 Maart worden ingehaald.

Had u een afspraak die is geannuleerd, dan zullen we contact met u opnemen. Maar u kunt ook zelf via de website een nieuwe afspraak inboeken. Mocht u verdere informatie willen zijn we altijd telefonisch of per mail bereikbaar. 

Noord-Holland 072-5128030

Zuid-Holland/Utrecht 06-44248260

Peter-Johan Dillo en Thomas Pfaff

Bereikbaarheid van/ parkeren bij OsteoMedica in Alkmaar!

Je kunt de Oudegracht 287 als volgt per auto bereiken. Gratis parkeren kun je op de Oudegracht zelf. Hiervoor neem je op de Kennemerstraatweg ter hoogte van de Molen van Piet de afslag naar het centrum. Je rijdt rechtdoor het centrum in over de brug tot aan het Ritsevoort. In principe is het centrum afgesloten voor verkeer van buitenaf. maar bezoekers van onze praktijk mogen doorrijden. Er staat hier wel een flitspaal. Als je het Ritsevoort in gaat wordt je nummerbord genoteerd en staat uw auto geboekt als ongeautoriseerde bezoeker. Je kunt toch doorrijden en parkeren op de Oudegracht. Het is nu zéer belangrijk dat je direct bij de receptie of bij mij aangeeft dat je geparkeerd staat op de Oudegracht. Wij kunnen je kenteken doorgeven aan de bevoegde instantie zodat u als geautoriseerde bezoeker wordt gekenmerkt.

(Ivm de brand in de Singelgarage begin juli 2020 is deze tot nader orde helaas gesloten)

Al meer dan 12,5 jaar helpen we bij OsteoMedica Osteopathie in Alkmaar, Heerhugowaard en Schagen mensen van hun klachten af. Gewrichtsklachten, rugpijn, nekpijn, pijn in arm en of been, hoofdpijn, bursitis, hielspoor, spastische darm, buikpijn etc. Zomaar een kleine greep uit het klachten arsenaal bij ons in de praktijk.

Bij OsteoMedica staat uw verhaal centraal, uw geschiedenis, uw gedachte, uw uitleg helpt ons de oorsprong van uw gezondheidsprobleem te achterhalen. Soms is het lastig. Vaak is het eenvoudig de oorzaak te vinden. Door de kennis over de oorzaak te gebruiken kunnen we samen doelgericht werken naar een duurzame oplossing van uw gezondheidsprobleem.

OsteoMedica Osteopathie Alkmaar is de osteopathiepraktijk van Peter-Johan Dillo. Als osteopaat kijk ik uitgebreider naar uw klachten. Osteopaten zoeken naar de kern van uw probleem. Waarom blijft herstel uit, waarom knapt u niet op?

Samen met u gaan we aan het werk om de oorzaak van het niet herstellen aan te pakken.

De manier om weer snel fit en gezond te zijn!

N

Pijn tussen de schouderbladen

 

N

Sportblessures

Zoveel verschillende sporten, zoveel verschillende blessures. Vooral als herstel langer duurt dan verwacht kan je bij OsteoMedica in Alkmaar goed terecht.

N

Hoofdpijn

 

N

Klachten bij ouderen

Vaak krijgen ouderen te horen dat de klachten die er zijn komen door de leeftijd. In veel gevallen is dat niet het geval. Vaak zijn de klachten goed te behandelen!

N

Stress gerelateerde lichamelijk klachten

N

Rugklachten

Soms met uitstraling naar de benen soms alleen de rug. Bij OsteoMedica Alkmaar ben je aan het juiste adres.

Maak zelf online een afspraak!

Sinds kort kan je bij de OsteoMedica praktijken zelf een afspraak inboeken. Handig. Je kunt dat doen wanneer het je uit komt. ’s Avonds of in het weekend, geen probleem.

Liever telefonisch contact?

We proberen altijd zo goed mogelijk telefonisch bereikbaar te zijn:

NoordHolland: 072-5128030

Vraag volledig vrijblijvend om informatie: 

Praktijk adressen:

Noord-Holland

  • Alkmaar Oudegracht 287                        
  • Heerhugowaard Clarawichmantuin 13
  • Schagen Piet Ottstraat 1

 

OsteoMedica Schagen

OsteoMedica Heerhugowaard

OsteoMeica Alkmaar

OsteoMedica Nieuwegein

OsteoMedica Leiden

OsteoMedica DenHaag

Annuleringsregeling

Voor elke behandeling reserveren we tijd. Indien een afspraak onverhoopt afgezegd moet worden, kan dat zonder problemen tot 24 uur van te voren. Indien niet 24 uur voor de betreffende afspraak wordt afgezegd of je jouw afspraak mist, zal de gereserveerde tijd in rekening gebracht worden.