072-5128030 Noord-Holland - Utrecht & Zuid-Holland 06-44248260 contact@osteomedica.nl

Langdurig klachten zonder aanwijsbare reden!?

HET ZIJN DE LICHAAMSVREEMDE STOFFEN

Met OsteoMedica je lichaam opschonen nieuwe stijl. 

N

Je lichaam opschonen NIEUWE STIJL

Op een eenvoudige wijze is het tegenwoordig mogelijk om je lichaam te ontgiften. Niet meer elke dag ingewikkelde voedingsaanpassingen of dagelijks allerlei pillen*. Gewoon testen welke stof je lijf is binnen gekomen en je lichaam helpen deze volledig te verwijderen. Na drie tot zes weken opnieuw testen en de volgende stoffen verwijderen. Afhankelijk van de hoeveelheid verschillende stoffen die er zijn opgeslagen herhaal je deze nieuwe manier van ontgiften. Bij elke stap van verwijderen wordt je lichaam vitaler en komt er meer energie. Energie om dingen te ondernemen maar ook energie om van vervelende blessures te herstellen.

*wanneer uit de test komt dat er sprake is van parasitaire belasting dan is er wel een dagelijkse kuur van 6 weken om de parasiet volledig te verwijderen.

Hoe kom je aan al die lichaamsvreemde stoffen?

NIET ALLEEN LUCHTVERVUILING IS DE OORZAAK 

Met OsteoMedica je lichaam opschonen nieuwe stijl. 

9

Luchtvervuiling

De hele dag vullen we onze longen met schijnbaar schone lucht. Maar inmiddels weten we wel beter. Onze lucht is vervuild. Vervuild door auto’s fabrieken etc. Met elke ademteug die we nemen komen er allerlei vreemde stoffen bij ons binnen!

9

Smeersels op de huid

Parfum, shampoo, zonnebrandmiddelen. Mooie middelen. Blij dat ze er zijn. Helaas bevatten ze maar al te vaak chemische toevoegingen die door de het lichaam worden opgenomen.

9

Parasieten

Parasieten zijn een belangrijke belasting voor ons lichaam. Het kan zo zijn dat de parasiet belangrijke voedingsstoffen gebruik voor dat we ze zelf kunnen gebruiken. Zo lijkt het soms dat we een te kort aan een bepaalde vitamine of mineraal hebben. Met het innemen van bepaalde supplementen ben je dan niet jezelf maar de parasiet aan het voeden. 

9

Voeding

Kant en klaar maaltijden. Houdbare producten. Maar ook bespoten verse groente. Meer en meer is ons voedsel vervuild met kleine hoeveelheden chemicaliën. Stoffen die ervoor zorgen dat ons eten langer “vers” blijft. Noem maar op.

9

Virussen, bacteriën en schimmels

Stress heeft invloed op je buik. Maar juist ook wanneer alles lekker gaat is er toch weer die buikpijn. De ene keer kun je iets eten en de andere keer valt het slecht. Zo lastig te weten wat wel kan en wanneer kan iets niet. Vanalles kan hier de oorzaak van zijn. Vaak zijn het bacteriën, virussen of schimmels die je lichaam irriteren en zorgen van deze ongrijpbare klachten.

Lichaamsvreemde stoffen stapelen we op als ze niet weg kunnen.

Ons lichaam staat dagelijks bloot aan vele lichaamsvreemde stoffen welke het moet verwerken en uitscheiden. Dit zijn chemicaliën, virussen, schimmels noem maar op. Gelukkig zijn we daar heel goed in. Maar zo af en toe lukt het niet goed. Het lichaam zal de resterende hoeveelheid vreemde stof ergens opslaan. Op die manier hebben we er zo min mogelijk last van.

Met de tijd kan dit een rol gaan spelen bij onze gezondheid. Hoe meer stoffen we in ons lichaam opslaan hoe moeilijker het lichaam nieuwe stoffen kan uitscheiden. Langzamerhand raakt het lichaam overbelast. Als je teveel lichaamsvreemde stoffen hebt opgeslagen heeft het de energie niet meer heeft om van lichamelijke klachten te herstellen. Het kan het zijn dat het lichaam zoveel stoffen heeft opgeslagen dat er daardoor juist klachten ontstaan.

Wanneer je klachten hebt waar tot op heden geen oorzaak voor was, klachten die eigenlijk spontaan zijn begonnen, is het goed te realiseren dat lichaamsvreemde stoffen de oorzaak kunnen zijn.

 

“Nieuwe aanvullende manier van onderzoeken bij OsteoMedica:

welke lichaamsvreemde stoffen zorgen voor klachten waar je maar niet van af komt.”

Bijna 15 jaar werkzaam als osteopaat!

Binnen de osteopathie merk ik met enige regelmaat dat er patiënten komen die klachten hebben die verder gaan dan vastzittende spieren, gewrichten en of organen. Deze groep heeft vaak al van alles gedaan. Medische onderzoeken leverden niets op. Diverse behandelmethoden zonder resultaat. Ook met osteopatische behandeling alleen merken we dat de klachten maar langzaam verbeterden of dat de klachten toch steeds weer terug komen. Daarom ben ik opzoek gegaan naar aanvullende mogelijkheden. Door het lichaam te helpen met het verwerken van de opgeslagen lichaamsvreemde stoffen zie ik nu dat ook deze klachten een oplossing hebben.

Bel met de praktijk om een afspraak in te plannen: 072 – 512 80 30

Online een afspraak maken voor dit onderzoek is nog niet mogelijk. We moeten meer tijd reserveren dan een regulier consult.