072-5128030 Noord-Holland - Utrecht & Zuid-Holland 06-44248260 contact@osteomedica.nl

Osteopathie tarieven OsteoMedica osteopatie!

1e behandeling Osteopathie

Zoek en vind de oorzaak…

De eerste behandeling Osteopathie is eigenlijk voornamelijk een onderzoek. We zullen eerst in kaart brengen wat jouw gezondheidsprobleem is, of bij uw kind, en waarom dit niet, of niet snel genoeg, verbeterd. Het is de bedoeling dat we  de oorzaak achterhalen om ervoor te zorgen dat wij samen kunnen gaan werken aan de oplossing!

Behandeling Osteopathie

Werken aan de oplossing…

Wanneer je de eerste behandeling hebt gehad en de oorzaak duidelijk is kunnen we gaan werken aan de oplossing.

Ook wanneer je al enige tijd geleden bij OsteoMedica bent geweest kan je direct een behandel afspraak maken. Je dossier is immers nog steeds in de praktijk aanwezig. Een aantal zaken kunnen we sneller doorlopen.

Osteopathie bij kind

Ontspannen opgroeien…

Kinderen, baby’s hebben soms klachten waar je als ouder geen raad mee weet. Overmatig huilen, spugen, voorkeurshouding met of zonder afgeplatte schedel. Hoofdpijn, buikpijn noem maar op. Soms gewoon het idee dat je kind niet lekker in het vel zit. Bij OsteoMedica behandelen we graag kinderen We weten immers zelf hoe belangrijk een kind met een glimlach is!  

Tarieven Noord-Holland

Tarieven Utrecht & Zuid-Holland

Het eerste consult en de daaropvolgende behandelingen duren 30 tot 45 minuten. Kortere behandeling is alleen in overleg mogelijk. U kunt direct na het consult met uw bankpas of mobiele telefoon pinnen, of contant betaling, mits gepast. 

Vergoedingen bij aanvullende verzekering:

Wanneer jij aanvullend verzekerd bent is de kans groot dat je een deel van jouw investering in jezelf terugkrijgt van de verzekeraar! Hier 2023 en Hier 2024 vind je een lijst met het vergoedingenoverzicht van de meeste verzekeraars mbt de osteopatische behandelingen van OsteoMedica osteopathie. Wil je zeker weten of jij onze behandelingen vergoed krijgt, bekijk dan ook het polisblad van jouw verzekering en check dit eventueel nog bij de verzekeraar zelf.

De osetopaten bij OsteoMedica osteopathie zijn allemaal geregistreerd bij het NRO (Nederlands register voor osteopathie) en lid van de NVO (Nederlandse vereniging voor osteopathie).