072-5128030 Noord-Holland - Utrecht & Zuid-Holland 06-44248260 contact@osteomedica.nl

Eindelijk zonder klachten verder

Lichamelijke klachten aanpakken bij de bron!
Klik & Plan online een afspraak

Coronavirus Update 23 februari 20:00u

Met het kabinetsbesluit van dinsdag 23 februari is er voor onze osteopathie praktijken weer een verandering opgetreden ten opzichte van de afgelopen maanden. Heel blij zijn we: ‘we mogen weer open!’ Afspraken die nog stonden ingepland voor 3 maart en verder kunnen dus gewoon doorgang vinden. Afspraken die de afgelopen maanden helaas geannuleerd moesten worden kunnen van af 3 Maart worden ingehaald.

Had u een afspraak die is geannuleerd, dan zullen we contact met u opnemen. Maar u kunt ook zelf via de website een nieuwe afspraak inboeken. Mocht u verdere informatie willen zijn we altijd telefonisch of per mail bereikbaar. 

Noord-Holland 072-5128030

Zuid-Holland/Utrecht 06-44248260

Peter-Johan Dillo en Thomas Pfaff

Zonder pijn en beperkingen gewoon weer alledaagse dingen doen!

N

Terugkerend lichamelijke klachten

Zonder duidelijk medische verklaarbare oorzaak?

N

Chronische pijn

Te weinig resultaat bij eerdere ingestelde therapieen?

N

Arbeidsgerelateerde klachten

Waardoor je niet meer optimaal functioneert?

N

Te vaak hinder in de privé-sfeer?

Zoals bij sporten, hobby’s of sociale activiteiten? 

Dan is OsteoMedica Osteopathie misschien ook iets voor jou!

30+ jaar ervaring

Na opleiding fysiotherapie ben ik in 1996 begonnen met Bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Afgestudeerd, in 2002 begonnen aan de International Academy of Osteopathy en sinds 2006 full-time osteopaat.

Geheel aanvullend

Na mijn studie aan de VU Amsterdam deed ik effectonderzoek naar behandelstrategieën bij chronische pijn en maakte k deel uit van het pijnteam in het RCA Centrum voor Reumatologie & Revalidatie in Amsterdam

+3500 patienten

In de afgelopen 12 jaar heb ik in de osteopathie praktijken van OsteoMedica ruim 3500 patiënten van hun klachten af, of gericht op pad verder unnen helpen. Daarvan waren ruim 900 ouders met klachten bij babies of peuters.

Thomas M. Pfaff, osteopaat & praktijkhouder

Met 20 jaar ervaring als fysiotherapeut-bewegingswetenschapper (VU) en meer dan 12 jaar osteopathie weet ik hoe cruciaal bewegen in het leven van mijn patiënten is. Mijn specialisatie bestaat er dan ook uit om mensen in de ruimste zin van het woord weer in beweging te krijgen.
Als het bewegen uit balans is, raakt het hele ‘systeem-mens’ uit balans. Zo zien wij ons beperkt in het functioneren en voelen wij ons ziek, zwak of futloos. Zelfs de kleinste anatomische beperkingen kunnen grote gevolgen hebben, waarmee bedoelt wordt dat kleine verstoringen in het lichaam tal van onverklaarde klachten kunnen veroorzaken. Dat is vaak buiten een aantoonbare medische ziekte of aandoening om.

Het eerste onderzoek richt zich op het van top tot teen functioneren van het lichaam. Zo richt ik de aandacht niet alleen op lokale symptomen, maar beoordeel ik het skelet als één geheel, met daarbij het verloop van de bloedvaten en zenuwen, de spanning van het bindweefsel en het natuurlijke bewegingsritme van de inwendige organen.
Door blokkades in het lichaam manueel op te heffen en de apart bewegende delen van skelet, organen en cranio-sacraal systeem te integreren, kan een aandoening sneller herstellen. Met de focus op het zelfherstellend vermogen, voelen veel cliënten zich na een serie behandelingen duidelijk een stuk beter, waardoor mensen vaak sneller gaan werken, sporten en recreëren en het leven weer een stuk beter te genieten is.

OsteoMedica Osteopathie iets voor mij?

Van jong volwassenen tot oudere jongeren, van goede amateurs tot topsporters en ouders met hun kinderen komen voor onze concreet oplossingsgerichte benadering.

De praktijken van OsteoMedica Gezondheidszorg zijn aangesloten bij het Ned. Register voor Osteopathie (NRO) en bij de Ned. Vereniging voor Osteopathie (VO). Dat betekent dat als u voor vergoeding in aanmerking komt, wij aan alle voorwaarden voldoen.

Eenvoudig een afspraak

Omdat we als praktijk goed bereikbaar willen zijn, kunt u bij ons zowel telefonisch als online een afspraak maken. Afhankelijk van uw eigen mogelijkheden kunt u meestal snel bij ons terecht.

Snel & Volledig

De klachten waar u voor komt hebben natuurlijk de hoogste prioriteit. Maar werken ook vanuit de visie dat er vaak een oorzaak achter de oorzaak van klachten is en kijken verder dan alleen de symptomen.

Duurzaam

Door zowel oplossingsgericht, alswel uw klachten vanuit een holistische mensvisie te benaderen bereiken we een duurzamer resultaat dan bij veel andere behandelmethoden.

Praktijk adressen:

Tel: 06-44248260

  • Den Haag Bezuidenhutseweg 211

OsteoMedica Schagen

OsteoMedica Heerhugowaard

OsteoMeica Alkmaar

OsteoMedica Nieuwegein

OsteoMedica Leiden

OsteoMedica DenHaag

Pfaff Osteopathie Den Haag is gevestigd op een Top-lokatie in het Haagse Hout! In de praktijk voor Fysiotherapie Bezuidenhout van Edwin Purvis, met uitzicht op het Haagse Bos en op steenworp afstand van Den Haag Centrum, Kijkduin, maar ook vanuit de richting Wassenaar en Voorburg goed aan te rijden.

Maak zelf online een afspraak!

Sinds kort kan je bij de OsteoMedica praktijken zelf een afspraak inboeken. Handig. Je kunt dat doen wanneer het je uit komt. ’s Avonds of in het weekend, geen probleem.

Liever telefonisch contact?

We proberen altijd zo goed mogelijk telefonisch bereikbaar te zijn:

DenHaag: 06-44248260

OsteoMedica Osteopathie helpt U verder!

Osteopathie is een ruim 125 jaar oude manuele geneeswijze, dat met zijn holistische visie en methode een unieke bijdrage levert aan de zorg bij de behandeling van ‘medisch onverklaarde’ klachten.

De meeste voorkomende klachtenzones die ik behandel zijn:

Tarieven 

1e behandeling Osteopathie

Zoek en vind de oorzaak…

De eerste behandeling Osteopathie is eigenlijk voornamelijk een onderzoek. We zullen eerst in kaart brengen wat jouw gezondheidsprobleem is, en waarom dit niet, of niet snel genoeg, verbeterd. Het is de bedoeling dat we  de oorzaak achterhalen om ervoor te zorgen dat wij samen kunnen gaan werken aan de oplossing!

Tarief: €85,-

Behandeling Osteopathie

Werken aan de oplossing…

Wanneer je de eerste behandeling hebt gehad en de oorzaak duidelijk is kunnen we gaan werken aan de oplossing.Ook wanneer je al enige tijd geleden bij OsteoMedica bent geweest kan je direct een behandel afspraak maken. Je dossier is immers nog steeds in de praktijk aanwezig. Een aantal zaken kunnen we sneller doorlopen.

Tarief: €70,-

Osteopathie bij kind

Ontspannen opgroeien…

Baby’s en peuters hebben soms klachten waar je als ouder geen raad mee weet. Overmatig huilen, spugen, voorkeurshouding met of zonder afgeplatte schedel. Hoofdpijn, buikpijn noem maar op. Soms gewoon het idee dat je kind niet lekker in het vel zit. Bij OsteoMedica behandelen we graag kinderen We weten immers zelf hoe belangrijk een kind met een glimlach is!  

Tarief: €70,-

Contact:

Thomas M. Pfaff, osteopaat

Bezuidenhutseweg 211

2594 AK – DEN HAAG

T: 06 44248260

OSTEOPATHIE-DEN-HAAG.NL

bezuidenhutseweg 211

2594 AK -DEN HAAG

OSTEOPATHIE-LEIDEN.NL

Kanaalpark 162

2321 JW  – LEIDEN

Annuleringsregeling:

Voor elke behandeling reserveren we tijd. Indien een afspraak onverhoopt afgezegd moet worden, kan dat zonder problemen tot 24 uur van te voren. Indien niet 24 uur voor de betreffende afspraak wordt afgezegd of je jouw afspraak mist, zal de gereserveerde tijd in rekening gebracht worden.