GRATIS EERSTE SESSIE TEGEN HOOFDPIJN

Wil jij van je

CHRONISCHE HOOFDPIJN af, 

maar…

 

Weet je niet waarom je hoofdpijn hebt?

Heb je al langer dan een jaar bijna dagelijks last van hoofdpijn zonder dat er een medische oorzaak voor is gevonden.

Heb je geen controle over je hoofdpijn?

Kun je je hoofdpijn niet beinvloeden. Is er altijd of, komt en gaat zonder duidelijke reden.

Heb je al van alles gedaan maar onvoldoende resultaat?

Dokter bezoek, medicatie, ontspanning, fysiotherapie. Noem maar op. Nog altijd die vervelende hoofdpijn! Komt het steeds maar terug!

Kom nu voor een GRATIS* eerste sessie naar lichaamsvreemde stoffen, welke mogelijk de oorzaak van je hoofdpijn zijn.

LET OP: er is slechts plaats voor 10 mensen met chronische hoofdpijn die van deze introductie gebruik kunnen maken.

* Het onderzoek kost normaal gesproken 70€ en is nu GRATIS.  De remedies zijn NIET GRATIS. Dit kost ongeveer 50€ per 6 weken. 

Lichaamsvreemde stoffen?? 

Elke dag komen we in contact met stoffen die niet in ons lichaam thuis horen. Bacteriën, virussen, schimmels, we kennen ze wel maar zien ze niet. Elke dag komen we hiermee in contact. Gelukkig hebben we een afweersysteem dat er voor zorgt dat we er niet of nauwelijks ziek van worden. Zo krijgen we ook dagelijks via de ademhaling of voeding chemische stoffen of zware metalen in kleine hoeveelheden binnen. Ook hier heeft ons afweersysteem meestal een antwoord op.

 

Maar wat als we nu plotseling te veel binnen krijgen of langdurig steeds een klein beetje. En wat als we meerdere stoffen tegelijk binnen krijgen? Het lichaam wordt op die wijze te zwaar belast en kan het niet allemaal verwerken. Daarnaast hoe meer het lichaam belast is, hoe moeilijker het is om stoffen uit te scheiden. Klachten ontstaan dan soms zomaar. Er lijkt geen reden te zijn. Hoofdpijn is bijvoorbeeld zo’n klacht die dan vaak ontstaat. Chronische Hoofdpijn ‘zonder’ reden!

 

Nu via speciale test methode kunnen we zien wat je lijf te veel binnen heeft en kunnen we er wat aan doen!

 

 

Vraag direct jouw sessie aan:

Zodra we jouw aanvraag hebben ontvangen zullen we contact met je opnemen om een datum en tijd met je in te plannen. Je kunt natuurlijk ook bellen om direct een afspraak in te plannen 072-5128030